Солянка з квашеної капусти виходить дуже ситним, що ідеально підходить для обіднього прийому їжі. А використовуючи мультиварку Редмонд ви будете впевнені, що страва не пригорить і збереже всі корисні властивості продуктів.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Квашена капуста – 500 гр.
  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 5 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 1 л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт солянки з квашеної капусти в мультиварці Редмонд гранично простий! Цибулю почистіть і покришіть півкільцями.

Свинину нарізати на невеликі шматочки. Чим менше шматочки, тим швидше вони просмажаться.

Далі очистіть картопля від шкірки і поріжте кубиками.
На цьому етап підготовки продуктів завершений. Тепер безпосередньо процес приготування.

Рослинна олія вилийте в ємність мультиварки. Натисніть кнопку «Меню» і виберете програму «СМАЖЕННЯ». Потім натисніть «Установка/Таймер» і з допомогою кнопок «Годину» і «Хв» виставте 17 хвилин. Натисніть кнопку «Старт/Підігрів». Після того, як олія нагріється (буквально 1-2 хвилини), викладіть свинину в ємність і смажте до закінчення таймера, періодично помішуючи.

Коли м’ясо буде готове, додайте до нього цибулю і продовжите таймер ще на 5-10 хвилин. Також не забувайте помішувати.

Потім додайте до смаженій м’ясу картоплю і квашену капусту. Посоліть, поперчіть за смаком і влийте попередньо змішану з водою томатну пасту.

Закривши каструлю, можете залишити її в режимі гасіння на 80 хвилин. Вуаля! Ситний обід готовий!

Солянка без картоплі Солянка з капусти Солянка з квашеної капусти солянка М'ясна збірна без картоплі