Солянка з квашеної капусти виходить дуже ситним, що ідеально підходить для обіднього прийому їжі. А використовуючи мультиварку Редмонд ви будете впевнені, що страва не пригорить і збереже всі корисні властивості продуктів.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Квашена капуста – 500 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 5 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 1 л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт солянки з квашеної капусти в мультиварці Редмонд гранично простий! Цибулю почистіть і покришіть півкільцями.
Свинину нарізати на невеликі шматочки. Чим менше шматочки, тим швидше вони просмажаться.
Далі очистіть картопля від шкірки і поріжте кубиками.
На цьому етап підготовки продуктів завершений. Тепер безпосередньо процес приготування.
Рослинна олія вилийте в ємність мультиварки. Натисніть кнопку «Меню» і виберете програму «СМАЖЕННЯ». Потім натисніть «Установка/Таймер» і з допомогою кнопок «Годину» і «Хв» виставте 17 хвилин. Натисніть кнопку «Старт/Підігрів». Після того, як олія нагріється (буквально 1-2 хвилини), викладіть свинину в ємність і смажте до закінчення таймера, періодично помішуючи.
Коли м’ясо буде готове, додайте до нього цибулю і продовжите таймер ще на 5-10 хвилин. Також не забувайте помішувати.
Потім додайте до смаженій м’ясу картоплю і квашену капусту. Посоліть, поперчіть за смаком і влийте попередньо змішану з водою томатну пасту.
Закривши каструлю, можете залишити її в режимі гасіння на 80 хвилин. Вуаля! Ситний обід готовий!
Солянка без картоплі Солянка з капусти Солянка з квашеної капусти солянка М'ясна збірна без картоплі