Соте – це просто приголомшливе блюдо! Найкраще його готувати з баклажанів з морквою і перцем. І смачна, апетитна закуска до м’яса готова!
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Баклажан – 1 шт.
- Помідори свіжі – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати соте з печених баклажанів просто! Баклажани ріжемо кубиками і заливаємо їх солоною водою на 15 хв. Зливаємо воду і додаємо баклажани в духовку на 20 хв. Тепер моєму і перці розрізаємо на 4 частини. Також відправляємо запікатися при температурі 180 градусів. Якщо перці підгорять, потрібно зняти з них обгорілу шкіру.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі на оливковій олії до золотистого, м’якого стану.
Тепер ріжемо кубиками помідори і додаємо їх до цибулі і моркви. Обсмажуємо 15 хв.
Запечені перці розрізаємо смужками і додаємо на сковороду.
Часник пропускаємо через прес, додаємо його і баклажани до інших овочів. Перемішуємо і смажимо 5 хв.
Додаємо трави, спеції та сіль. Знімаємо з плити.
Приємного апетиту!
Новости