М’ясо стегна індички відрізняється особливою м’якістю і соковитістю. Приготуйте його в сковороді по простому домашньому рецепту. Мытное і корисне частування різноманітить ваше обіднє меню.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Стегно індички – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати стегно індички шматочками на сковороді, очищаємо і подрібнюємо цибулю.
Викладаємо цибулю в сковороду з рослинним маслом. Смажимо до прозорості овоча.
Знімаємо м’ясо з стегна індички.
Отримані шматочки індички викладаємо до цибулі. Обсмажуємо 5-7 хвилин.
Солимо блюдо і додаємо в нього сметану з гірчицею. Розмішуємо.
Тримаємо вміст на слабкому вогні ще 15 хвилин.
наприкінці готування додаємо подрібнену зелень.
Готове м’ясо індички розкладаємо на порційні тарілки. Частування готове до подачі!
Індичка Індичка на сковороді