Стейки з індички мають багато шанувальників. Вони смачні і готуються швидко і просто, особливо на сковороді. Таке м’ясо підійде навіть для святкового столу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гомілку індички – 2 шт.
- Мед – 50 мл
- Соєвий соус – 100 мл
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 100 – 150 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати стейк з гомілки індички на сковороді, стейки промийте і просушіть.
М’ясо перекладіть в миску, залийте його соєвим соусом і посипте спеціями, перемішайте.
Також додайте мед, гірчицю і лимонний сік. Залиште м’ясо маринуватися на 2-3 години.
Потім стейки відіжміть від маринаду і викладіть на розігріту сковороду. Смажте на сильному вогні 2-3 хвилини з кожного боку.
Після цього на сковороду влийте гарячу воду і залишився маринад. Також додайте часник.
Продовжуйте готувати стейки під кришкою на слабкому вогні 20-25 хвилин. За цей час переверніть м’ясо кілька разів. М’ясо виходить піджареною зовні і соковитим всередині, подавайте його зі свіжою зеленню і овочами.
Смачного!