Стейк з індички в клярі на сковороді – простий і швидкий варіант неймовірно смачного обіду. Особливих труднощів приготування цієї страви у вас не викличе, а склад необхідних продуктів дуже доступний.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Індичка – 300 – 350 гр.
- Рисова мука біла (цільнозернові) – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 50 – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати стейк з індички в клярі, підготуйте свіжу охолоджену індичку. Якщо немає рисового борошна, її можна замінити на пшеничне.
В глибокій мисці збийте яйце, додайте рисову муку, сіль і мелений перець.
Філе індички розрізати на невеликі шматочки і злегка їх відбийте.
Опустіть м’ясо в кляр.
розігрійте Сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте стейки на невеликому вогні до золотистого кольору. На кожну сторону піде за 4-5 хвилин.
Готове м’ясо подавайте на стіл із зеленню і соусом до смаку.
Смачного!