Стейк з індички в клярі на сковороді – простий і швидкий варіант неймовірно смачного обіду. Особливих труднощів приготування цієї страви у вас не викличе, а склад необхідних продуктів дуже доступний.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Індичка – 300 – 350 гр.
  • Рисова мука біла (цільнозернові) – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 50 – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати стейк з індички в клярі, підготуйте свіжу охолоджену індичку. Якщо немає рисового борошна, її можна замінити на пшеничне.

В глибокій мисці збийте яйце, додайте рисову муку, сіль і мелений перець.

Філе індички розрізати на невеликі шматочки і злегка їх відбийте.

Опустіть м’ясо в кляр.

розігрійте Сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте стейки на невеликому вогні до золотистого кольору. На кожну сторону піде за 4-5 хвилин.

Готове м’ясо подавайте на стіл із зеленню і соусом до смаку.

Смачного!

Стейки з індички