Цей рецепт дозволить вам зберегти натуральний смак м’яса і не перебивати його пряними спеціями і приправами. Стейки в паніровці готуються просто і швидко, такий спосіб приготування підходить для грудки індички.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Філе індички – 500 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яйце – 1 – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 6 – 8 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати стейк з індички на сковороді в паніровці, філе індички вимити під проточною водою, промокніть паперовими рушниками, нарізати на стейки по 1-1,5 сантиметра завтовшки.
Кожен шматок м’яса відбийте, посоліть і приправте.
Приготуйте інгредієнти для панірування. В окремій мисці збийте яйця з невеликою кількістю солі. На різні блюдця насипте борошно і панірувальні сухарі. Спочатку філе індички обваляйте в борошні.
Потім опустіть стейк у збите яйце.
Далі обваляйте в панірувальних сухарях і відправте на розігріту сковороду.
Смажте стейки на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Стейки виходять хрусткими зовні і соковитим всередині.
Приємного апетиту!
Стейки з індички