Цей рецепт дозволить вам зберегти натуральний смак м’яса і не перебивати його пряними спеціями і приправами. Стейки в паніровці готуються просто і швидко, такий спосіб приготування підходить для грудки індички.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 500 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 6 – 8 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати стейк з індички на сковороді в паніровці, філе індички вимити під проточною водою, промокніть паперовими рушниками, нарізати на стейки по 1-1,5 сантиметра завтовшки.

Кожен шматок м’яса відбийте, посоліть і приправте.

Приготуйте інгредієнти для панірування. В окремій мисці збийте яйця з невеликою кількістю солі. На різні блюдця насипте борошно і панірувальні сухарі. Спочатку філе індички обваляйте в борошні.

Потім опустіть стейк у збите яйце.

Далі обваляйте в панірувальних сухарях і відправте на розігріту сковороду.

Смажте стейки на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Стейки виходять хрусткими зовні і соковитим всередині.

Приємного апетиту!

Стейки з індички