Приготувати стейки з індички дуже просто використовуючи рукав для запікання. Запечене м’ясо індички підходить для здорового харчування, воно володіє гіпоалергенними властивостями і містить легко засвоювані білки.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Філе індички – 350 гр.
- Соєвий соус – 40 мл
- Масло оливкова – 30 мл
Процес приготування:
Для того щоб приготувати стейк з індички в рукаві, змішайте соєвий соус і оливкове масло.
М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і залийте маринадом. Залиште м’ясо на півгодини в холодильнику.
Потім покладіть м’ясо в рукав для запікання. Краю рукава закріпіть з обох сторін.
Запікайте стейки в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
Готові стейки подавайте з гарніром з каш і свіжих овочів.
Смачного!