М’які і соковиті стейки з індички на кістки підходять для смачного обіду або вечері. Запекти їх в духовці. Як правильно замаринувати і приготувати стейк, ми розповімо в цьому рецепті.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Стегно індички – 1 кг
  • Часник – 4 зуб.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Бальзамічний оцет – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Розмарин – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати стейк з індички з кісточкою в духовці. М’ясо індички помийте і промокніть паперовими рушниками.

В окремій мисці змішайте паприку, сіль, мелений перець, подрібнений часник, розмарин, рослинне масло і бальзамічний оцет.

Отриманим маринадом залийте м’ясо. Надішліть індичку в холодильник на 60 хвилин для маринування.

Потім перекладіть мариноване м’ясо на фольгу, зверху полийте його маринадом.

Щільно загорніть індичку у фольгу. Запікайте м’ясо в духовці при 200 градусах.

Через півтори години розгорніть фольгу і запікайте м’ясо у відкритому вигляді ще 20 хвилин.

Стейк має апетитну скоринку і всередині виходить дуже соковитим.

Смачного!

Стейки з індички