М’які і соковиті стейки з індички на кістки підходять для смачного обіду або вечері. Запекти їх в духовці. Як правильно замаринувати і приготувати стейк, ми розповімо в цьому рецепті.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Стегно індички – 1 кг
- Часник – 4 зуб.
- Масло рослинне – 100 мл
- Бальзамічний оцет – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Розмарин – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати стейк з індички з кісточкою в духовці. М’ясо індички помийте і промокніть паперовими рушниками.
В окремій мисці змішайте паприку, сіль, мелений перець, подрібнений часник, розмарин, рослинне масло і бальзамічний оцет.
Отриманим маринадом залийте м’ясо. Надішліть індичку в холодильник на 60 хвилин для маринування.
Потім перекладіть мариноване м’ясо на фольгу, зверху полийте його маринадом.
Щільно загорніть індичку у фольгу. Запікайте м’ясо в духовці при 200 градусах.
Через півтори години розгорніть фольгу і запікайте м’ясо у відкритому вигляді ще 20 хвилин.
Стейк має апетитну скоринку і всередині виходить дуже соковитим.
Смачного!