Червона риба – це завжди смачно і красиво. Стейки з горбуші, приготовлені в духовці, підійдуть для будь-якого столу. Для соковитості до них можна додати майонез або соєвий соус.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горбуша заморожена – 700 – 800 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Суміш перців – за смаком
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування стейків горбуші без фольги в духовці. Тушку горбуші повністю розморозьте, очистіть, відріжте голову, плавники і хвіст, ретельно помийте.
Горбушу нарізати на стейки по 3-4 сантиметра завтовшки, натріть їх сіллю, відставте рибу в бік.
Кріп помийте і дрібно порубаєте ножем.
В окремій мисці змішайте майонез, суміш перців і кріп.
Отриманим майонезним соусом змастіть стейки горбуші, залиште в холодильнику маринуватися на годину.
Деко змастіть соняшниковою олією, покладіть стейки.
прогрійте Духовку до 180 градусів. Запікайте рибу 20 хвилин.
Потім дістаньте деко посипати горбушу тертим сиром і запікайте в духовці ще 10-15 хвилин.
Стейки з горбуші з кропом під сирною скоринкою виходять дуже ніжними та смачними, їх можна подавати з овочами, рисом або картоплею.
Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша в клярі Горбуша з сиром в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці