Червона риба – це завжди смачно і красиво. Стейки з горбуші, приготовлені в духовці, підійдуть для будь-якого столу. Для соковитості до них можна додати майонез або соєвий соус.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша заморожена – 700 – 800 гр.
  • Майонез – 150 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування стейків горбуші без фольги в духовці. Тушку горбуші повністю розморозьте, очистіть, відріжте голову, плавники і хвіст, ретельно помийте.

Горбушу нарізати на стейки по 3-4 сантиметра завтовшки, натріть їх сіллю, відставте рибу в бік.

Кріп помийте і дрібно порубаєте ножем.

В окремій мисці змішайте майонез, суміш перців і кріп.

Отриманим майонезним соусом змастіть стейки горбуші, залиште в холодильнику маринуватися на годину.

Деко змастіть соняшниковою олією, покладіть стейки.

прогрійте Духовку до 180 градусів. Запікайте рибу 20 хвилин.

Потім дістаньте деко посипати горбушу тертим сиром і запікайте в духовці ще 10-15 хвилин.

Стейки з горбуші з кропом під сирною скоринкою виходять дуже ніжними та смачними, їх можна подавати з овочами, рисом або картоплею.

Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша в клярі Горбуша з сиром в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці