Пікантні мариновані стрілки часнику підходить до м’ясним блюдом. Оригінальна гостра закуска також може виступити в якості самостійного блюда. Здивуйте ваших гостей!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Часникові стрілки – 300 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кінза – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування стрілок часнику маринованих по-корейськи. Стрілки часнику нарізаємо довжиною 10 см. промиваємо і отмачиваем в холодній воді.

Подрібнюємо цибулину і перець чилі, обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді 2-3 хвилини.

Додаємо до піджарки стрілки часнику, робимо вогонь поменше. Обсмажуємо 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Не даємо інгредієнтів пригоріти.

Піджарку викладаємо в салатницю, додаємо сіль, цукор і оцет, перемішуємо. Подрібнюємо огірок і кінзу.

З’єднуємо всі інгредієнти, що залишилися, продавлюємо зубчики часнику, заправляємо соєвим соусом. Знову перемішуємо. Блюдо готове, можна подавати до столу!

Мариновані стрілки часнику на зиму Стрілки часнику Стрілки часнику по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи