Пікантні мариновані стрілки часнику підходить до м’ясним блюдом. Оригінальна гостра закуска також може виступити в якості самостійного блюда. Здивуйте ваших гостей!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Часникові стрілки – 300 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Перець чилі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки – 1 шт.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Огірки – 1 шт.
- Кінза – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування стрілок часнику маринованих по-корейськи. Стрілки часнику нарізаємо довжиною 10 см. промиваємо і отмачиваем в холодній воді.
Подрібнюємо цибулину і перець чилі, обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді 2-3 хвилини.
Додаємо до піджарки стрілки часнику, робимо вогонь поменше. Обсмажуємо 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Не даємо інгредієнтів пригоріти.
Піджарку викладаємо в салатницю, додаємо сіль, цукор і оцет, перемішуємо. Подрібнюємо огірок і кінзу.
З’єднуємо всі інгредієнти, що залишилися, продавлюємо зубчики часнику, заправляємо соєвим соусом. Знову перемішуємо. Блюдо готове, можна подавати до столу!
Мариновані стрілки часнику на зиму Стрілки часнику Стрілки часнику по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи