Смачні часникові стрілки з пікантним соусом східної кухні. Якщо ви любите незвичайні смакові поєднання, то це блюдо точно для вас! Готувати його дуже просто, головне – не забувати про дрібниці. Адже в них – сама родзинка страви!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Часникові стрілки – 1 пучок
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- Вода – 100 мл
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Перець чилі – за смаком
- Свинина – 200
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування стрілок часнику в кисло-солодкому соусі смачний! Часникові стрілки промиваємо водою і нарізаємо їх довгастими смужками.
В каструлю набираємо воду і засипаємо в неї сіль, розмішуємо до розчинення. Замочуємо в ній стрілки на 2-3 години. Потім воду зливаємо і даємо стрільцям просохнути.
Тепер підготуємо свинину невеликими шматочками. І обсмажуємо їх на рослинному маслі 5 хв.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.
Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Часник дрібно кришимо ножем.
Крохмаль розмішуємо в половинці склянки води. А позику додаємо до нього соєвий соус.
Окремо на сковороді пасеруємо цибулю і часник. Через 10 хв. додаємо крохмаль з соєвим соусом. Перемішуємо і тримаємо на вогні ще пару хвилин.
До свинини додаємо стрілки і моркву, перемішуємо і обсмажуємо 5 хв. Змішуємо стрілки з цибулею і часником. Додаємо сіль, перець, а також шматочки перцю чилі за смаком.
Приємного апетиту!
Салати на кожен день Стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику зі свининою Стрілки часнику по-китайськи