Суп з лисичками – неймовірно ароматне літнє блюдо! Щоб зробити його не таким калорійним, можна приготувати його без м’яса. Такий суп виходить дуже смачним! А аромат лісових грибів просто зводить з розуму! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Лисички свіжі – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 1,2 л.
Процес приготування:
Щоб приготувати суп з лисичками без м’яса, лисички промиваємо і розрізаємо на кілька частин. Воду кип’ятимо і відправляємо в неї лисички, варимо 20 хв
Картоплю чистимо і нарізаємо його кубиками невеликого розміру.
Цибулю і моркву також чистимо. Цибулю ріжемо квадратиками, моркву натираємо на крупній тертці.
Додаємо овочі до лисичкам. Варимо ще 15 хв. Додаємо, подрібнений часник, перець і сіль за смаком.
Приємного апетиту!
Грибний суп Грибний суп з лисичок Як готувати лисички - рецепти