Суп з лисичками – неймовірно ароматне літнє блюдо! Щоб зробити його не таким калорійним, можна приготувати його без м’яса. Такий суп виходить дуже смачним! А аромат лісових грибів просто зводить з розуму! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Лисички свіжі – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 1,2 л.

Процес приготування:

Щоб приготувати суп з лисичками без м’яса, лисички промиваємо і розрізаємо на кілька частин. Воду кип’ятимо і відправляємо в неї лисички, варимо 20 хв

Картоплю чистимо і нарізаємо його кубиками невеликого розміру.

Цибулю і моркву також чистимо. Цибулю ріжемо квадратиками, моркву натираємо на крупній тертці.

Додаємо овочі до лисичкам. Варимо ще 15 хв. Додаємо, подрібнений часник, перець і сіль за смаком.

Приємного апетиту!

Грибний суп Грибний суп з лисичок Як готувати лисички - рецепти