Суп з лисичками – справжній смак дитинства! Це неймовірний, насичений смак і аромат лісових грибів! Апетитний, наваристий – кращого страви для сімейного обіду не придумати! Саме час побалувати своїх рідних!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лисички свіжі – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Вермішель – 50 гр.
  • Морква – 0.5 шт.
  • Курячі ніжки – 450 гр.
  • Петрушка – 8 гр.
  • Цибуля зелена – 8 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Щоб приготувати суп з лисичками і куркою, курячу гомілку ретельно промиваємо водою. Потім кладемо її в каструлю, заливаємо склянкою води і проварюємо 15 хв. Зливаємо воду і заливаємо нової (1 л.). Відварюємо курку зразкове 30-40 хв., у воду додаємо сіль, лавровий лист і кілька горошин перцю.

Лисички моєму і перебираємо. Найбільш великі розрізаємо на кілька частин. Обсмажуємо їх на сковороді 10 хв.

Морква також чистимо, нарізаємо на кружечки і обсмажуємо з лисичками 10 хв.

Зелень промиваємо і дрібно кришимо.

Картоплю чистимо і нарізаємо його кубиками.

Додаємо картоплю в бульйон і варимо 15 хв. Потім вводимо лисички і моркву, а також вермішель. Продовжуємо варити ще 10-15 хв. А кілька хвилин до готовності додаємо зелень, пробуємо, а потім солимо і приправляємо за смаком.

Приємного апетиту!

Грибний суп Грибний суп з лисичок Як готувати лисички - рецепти