Суп з лисичками – справжній смак дитинства! Це неймовірний, насичений смак і аромат лісових грибів! Апетитний, наваристий – кращого страви для сімейного обіду не придумати! Саме час побалувати своїх рідних!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лисички свіжі – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Вермішель – 50 гр.
- Морква – 0.5 шт.
- Курячі ніжки – 450 гр.
- Петрушка – 8 гр.
- Цибуля зелена – 8 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Щоб приготувати суп з лисичками і куркою, курячу гомілку ретельно промиваємо водою. Потім кладемо її в каструлю, заливаємо склянкою води і проварюємо 15 хв. Зливаємо воду і заливаємо нової (1 л.). Відварюємо курку зразкове 30-40 хв., у воду додаємо сіль, лавровий лист і кілька горошин перцю.
Лисички моєму і перебираємо. Найбільш великі розрізаємо на кілька частин. Обсмажуємо їх на сковороді 10 хв.
Морква також чистимо, нарізаємо на кружечки і обсмажуємо з лисичками 10 хв.
Зелень промиваємо і дрібно кришимо.
Картоплю чистимо і нарізаємо його кубиками.
Додаємо картоплю в бульйон і варимо 15 хв. Потім вводимо лисички і моркву, а також вермішель. Продовжуємо варити ще 10-15 хв. А кілька хвилин до готовності додаємо зелень, пробуємо, а потім солимо і приправляємо за смаком.
Приємного апетиту!
Грибний суп Грибний суп з лисичок Як готувати лисички - рецепти