Легкий і поживний суп зі свіжих лисичок простий у приготуванні. Суп виходить з легкою кислинкою і пікантністю.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лисички свіжі – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – 1 щіпка
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 1.5 л
- Перець чилі – 0.33 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Перлова крупа – 2 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Квашена капуста – 1 ст. л.
- Розсіл з квашеної капусти – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування супу з лисичками і перловкою. Перлову крупу промийте і замочіть в холодній воді на 3 години.
Картопля очистіть і вимийте. Подрібніть його дрібним кубиком і складіть в каструлю. Додайте крупу і подрібнені інгредієнти: попередньо очищений і промитий часник і гострий перець. Влийте воду і поставте ємність на середній вогонь. Після кипіння суп слід варити 10 хвилин.
Лисички почистіть, гарненько промийте, закиньте в розпечену сковороду з маслом і обсмажуйте до рум’яності 7-10 хвилин на середньому вогні. Засипте до грибів цибулю, перемішайте і посмажте протягом наступних 7 хвилин. Перекладіть грибну масу в каструлю.
Суп повинен спокійно покипіти 10-15 хвилин, після чого додайте в нього квашену капусту разом з 2 ст. л. розсолу. Розмішайте суп, прикрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин на слабкому вогні.
Приємного апетиту!
Грибний суп Грибний суп з лисичок Як готувати лисички - рецепти