Ситний, смачний, апетитний суп зі свіжих білих грибів і м’яса. Суп виходить дуже поживним, це відмінний обід для всієї родини. А готувати його простіше простого!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Вода – 3 л.
- Білі гриби – 40 гр.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Петрушка – 1 гілка
- Кріп – 1 гілка
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати суп з свіжих білих грибів з м’ясом? Свинину замочуємо в холодній воді, а потім ставимо варити на 60 хв.
Гриби перебираємо і відварюємо в киплячій воді 15 хв.
Зливаємо воду і нарізаємо грибу невеликими шматочками.
Коли м’ясо зварилося, виймаємо його з бульйону і знімаємо з кісточки, ріжемо на шматочки.
Цибулю і моркву очищаємо. Цибулину нарізаємо невеликими кубиками, а моркву краще подрібнити на тертці.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.
Відправляємо свинину назад в бульйон, додаємо гриби, цибулю і моркву, а також картоплю.
Солимо і приправляємо суп. Варимо суп ще 15-20 хв. до готовності картоплі.
В самому кінці додаємо подрібнену зелень.
Приємного апетиту!
Грибний суп Як готувати білі гриби - рецепти