Ситний, смачний, апетитний суп зі свіжих білих грибів і м’яса. Суп виходить дуже поживним, це відмінний обід для всієї родини. А готувати його простіше простого!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Вода – 3 л.
  • Білі гриби – 40 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Петрушка – 1 гілка
  • Кріп – 1 гілка
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати суп з свіжих білих грибів з м’ясом? Свинину замочуємо в холодній воді, а потім ставимо варити на 60 хв.

Гриби перебираємо і відварюємо в киплячій воді 15 хв.

Зливаємо воду і нарізаємо грибу невеликими шматочками.

Коли м’ясо зварилося, виймаємо його з бульйону і знімаємо з кісточки, ріжемо на шматочки.

Цибулю і моркву очищаємо. Цибулину нарізаємо невеликими кубиками, а моркву краще подрібнити на тертці.

Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.

Відправляємо свинину назад в бульйон, додаємо гриби, цибулю і моркву, а також картоплю.

Солимо і приправляємо суп. Варимо суп ще 15-20 хв. до готовності картоплі.

В самому кінці додаємо подрібнену зелень.

Приємного апетиту!

Грибний суп Як готувати білі гриби - рецепти