Ароматна і насичена за смаком свинина виходить при обжарке шматочками з додаванням цибулі. Порадуйте домашніх апетитною хрусткою частуванням. Можна подавати з гарніром до обіду або вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Оцет столовий 9% – 10 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати шматочками свинину з цибулею на сковороді. Розморожуємо шматок свинини, промиваємо його й обсушуємо.
Далі м’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру.
Нагріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Сюди ж занурюємо шматочки свинини, посипаємо їх сіллю і спеціями за смаком.
В цей час очищаємо від лушпиння цибулину. Ріжемо продукт тонкими півкільцями.
У невеликій тарілці з’єднуємо кип’ячену воду і оцет. Опускаємо сюди цибулю. Кілька хвилин маринуємо продукт.
Цим часом обсмажуємо м’ясо до яскравого рум’янцю.
Меншу частину маринованої цибулі залишаємо для подачі, а більшу відправляємо в сковороду.
Розмішуємо вміст сковороди і обсмажуємо до готовності лука.
Розкладаємо рум’яне м’ясо по тарілках, доповнюємо маринованою цибулею і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Страви з свинини