паску для багатьох є символом світлого свята, нагадуванням про щасливе дитинство. Проте якщо з якихось причин такий інгредієнт, як борошно, не повинен бути у вашому раціоні, це не привід відмовляти собі в задоволенні насолодитися смачною ароматною випічкою. Рецепт сирного паски без борошна стане справжнім порятунком у такій ситуації.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир – 600 гр.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Курага – 100 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Шоколад – 2 шт.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати сирна паска без борошна? У глибокій ємності за допомогою блендера збити сир в однорідну пастоподібну масу.

Вбити в сир яйця, додати мед, ванільний цукор і розпушувач. Все ретельно збити блендером.

Курагу і родзинки обшпарити окропом, воду з сухофруктів злити.

Курагу нарізати дрібно, додати курагу і родзинки в сирне тісто, все акуратно перемішати. В паперові форми для пасок викласти тісто, заповнюючи форми приблизно на 2/3.

В духовку, розігріту до 180 градусів, поставити сирні паски без борошна і випікати 40 хвилин до готовності.

Для глазурі розтопити на водяній бані плитки шоколаду, змішані з вершковим маслом.

Готові сирні паски дістати з духовки і полити зверху підготовленої шоколадною глазур’ю. Приємного апетиту!

Великодні паски в духовці Великодні паски на вершковому маслі Паски без дріжджів з сиром паски з родзинками Сирне тісто для пасок Сирні паски Соковиті паски на Великдень