Запіканку можна подавати з ягодами, фруктами, варенням, згущеним молоком, сметаною, збитими вершками, шоколадом або морозивом. Її можна навіть заморозити і потім, при необхідності, розігрівати в мікрохвильовій печі, це ніяк не вплине на смакові якості випічки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 500 гр.
- Банан – 1 – 2 шт.
- Манна крупа – 60 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 230 мл
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Ванілін – 10 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування сирної запіканки з бананом. Ретельно перемішайте сир, яйце і манну крупу.
Додати до сирної маси цукор, ванілін і молоко, перемішайте.
З банана зніміть шкірку і подрібніть до стану пюре. Додайте його в тісто.
У силіконову форму вилийте тісто, розрівняйте його і поставте в духовку. Температура духовки повинна бути 200 градусів. Запікайте приблизно 30-35, коли сирна запіканка зарум’яниться, вона готова. Остудіть десерт і можна збирати родину за столом.
Приємного апетиту!
Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка в духовці Сирна запіканка з манкою Сирна запіканка з молоком Сирна запіканка на швидку руку