Крем з кисломолочного сиру рікотта – одна з найбільш смачних начинок не тільки для торта, але і для інших десертів. Ніжний, повітряних і неймовірно смачний, він добре просочує коржі і пом’якшує коржі. Справжня насолода для ласунів!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Рікотта – 450 гр.
- Цукрова пудра – 125 ст. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Вершки 33% – 50 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати сирний крем з рікотти для торта, вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо на повній потужності з допомогою міксера, поки маса не стане густою.
Тепер додаємо у збиті вершки сирний сир риккоту і корицю. Знову збиваємо все міксером.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта