З чебуреки дуже просто приготувати такими ж смачними і хрусткими як в чебуречній. Головне замісити правильне тісто, дотримуючи всі пропорції. Такий ідеальний, ситний перекус сподобається всім домочадцям!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Вода – 225 мл
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
Борошно просіваємо з допомогою ситечка, щоб збагатити її повітрям і тісто вийшло більш повітряним.
кип’ятимо Воду і додаємо її в борошно, також вводимо соняшникова олія і сіль.
Ретельно перемішуємо інгредієнти борошно і замішуємо. Як тільки тісто стане густим, продовжуємо вимішувати його руками 5-7 хв.
Залишаємо тісто під плівкою на 20-30 хв., щоб воно настоялося і повністю охололо.
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків на воді без яєць Тісто для чебуреків на рослинному маслі