Справжні чебуреки як в кращих закусочних дуже просто приготувати вдома! Головне – знати невеликі хитрощі і не бояться застосовувати. Так вода в рецепті зробить тісто пузырчатым та повітряним, а верх закуски дуже рум’яним і апетитним! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Горілка – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто на чебуреки з бульбашками як в чебуречній на горілці. Воду підігріваємо так, щоб вона була теплою. Вливаємо її в глибоку ємність, додаємо до неї яйце, рослинне масло, горілку і сіль. Всі добре розмішуємо.

Борошно просіваємо через ситечко, поступово додаючи її до рідких продуктів, постійно помішуючи, щоб тісто виходило однорідним.

Коли тісто стане досить густим, продовжуємо вимішувати його руками 5-7 хв., щоб воно було вийшло еластичним.

Накриваємо тісто плівкою і даємо йому постояти 20-30 хв.

Тепер можна приступати до приготування чебуреків! Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків з горілкою Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое