Як щасливий володар хлібопічки фірми Борк, ви напевно вже чудово знаєте, наскільки цей агрегат прощає процес готування. Навіть таке щільне тісто, як пельменний, у неї вийде однорідним, еластичним і дуже податливим, що значно спростить подальший процес ліплення.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 750 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати тісто для пельменів в хлібопічці Борк легко! В хлібопічку інгредієнти потрібно завантажувати в певному порядку: спочатку рідкі, потім сухі. Щоб визначити оптимальну кількість рідини для тіста, розбийте яйце в склянку і вже зверху долийте туди води, щоб рівень вмісту доходив до країв склянки.

Влийте воду з яйцем у форму печі, туди ж додайте рослинне масло.

Наступної в ємність засипте сіль. Краще відміряти її мірною ложечкою, що додається в комплекті з вашої хлібопічкою.

Відміряйте три склянки борошна без гірки.

Просійте борошно в форму, це дозволить уникнути появи грудочок і непромісів і зробити тісто більш легким і еластичним.

Закрийте кришку печі та на електронній панелі виберіть режим «Тісто». Так як він універсальний для замішування як дріжджового, так і бездріжджового тесту, його півторагодинна програма включає прогрів форми. Тому пельменний тісто краще дістати до цього моменту, відразу після закінчення замісу, щоб воно не подсыхало.

Коли агрегат подасть сигнал про завершення етапу замішування тіста, можете витягти з нього вийшов колобок і відключити хлібопічку. Саме тісто поділіть на кілька частин для зручності використання, непотрібні частини краще відразу прибрати в пакет, щоб вони не заветривались.

Успіхів у приготуванні!

Еластичне тісто для пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів в хлібопічці Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді, борошні і яйцях