Багато господинь, які мають хлібопічки, не знають, що в ній можна замісити хороше пельменний тісто. Цей рецепт для хлібопічки Кенвуд. У ньому важливо відміряти точну кількість продуктів і вибрати програму приладу згідно інструкції, що додається.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Вода – 210 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати тісто для пельменів в хлібопічці Кенвуд легко! Чашкою приладу відміряйте вказане в рецепті кількість необхідних продуктів.

Підготуйте до роботи хлібопічку Кенвуд.

Вийміть з неї контейнер, встановіть насадку для замісу тіста і перекладіть всі продукти.

поставте Контейнер у хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму для замісу тіста, згідно інструкції, – вага 750 г, встановіть час 20 хвилин і включіть кнопку «Старт».

Замішане тісто після завершення програми залиште в хлібопічці ще на 15-20 хвилин, щоб воно стало еластичним.

Після закінчення цього часу можете тісто розкачати і ліпити пельмені.

Приємного апетиту!

Тісто для пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні