Готувати тісто в хлібопічці легко і просто. Вам буде потрібно докласти мінімально зусиль для смачного еластичного тіста. Пельмені з нього виходять просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 210 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для пельменів в хлібопічці Редмонд? Змішуємо яйце, воду і сіль і переливаємо суміш в ємність хлібопічки.
Просіваємо борошно і додаємо її до яєчної маси.
Встановлюємо на хлібопічці режим «тісто-пельмені» і залишаємо тісто замішуватися на 20 хв.
Залишаємо тісто в хлібопічці ще на 20 хв., щоб воно настоялося і можна приступати до приготування пельменів.
Приємного апетиту!
Еластичне тісто для пельменів Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді і борошні