Бездріжджове тісто не складе труднощів приготувати в хлібопічці. Використовуйте продукт для приготування ситної домашньої піци. Основа порадує ніжним смаком і яскравим рум’янцем.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Молоко коров’яче – 130 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Гірчичне масло – 80 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для піци без дріжджів в хлібопічці. Підготуємо продукти, відміряємо їх необхідну кількість.

В контейнер хлібопічки вливаємо тепле молоко.

Потім розбиваємо яйця в рідкий продукт.

Слідом вливаємо гірчичне масло.

Далі переходимо до сухих інгредієнтів. Відправляємо в вміст чайну ложку солі.

Просіваємо борошно і додаємо її в загальну масу.

Закриваємо техніку кришкою і вмикаємо режим, що підходить для замісу тіста. Зазвичай він триває півтори години.

Еластичне тісто з хлібопічки готово. Використовуйте для приготування домашньої піци!

Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци Швидке тісто для піци на сухих дріжджах