Бездріжджове тісто не складе труднощів приготувати в хлібопічці. Використовуйте продукт для приготування ситної домашньої піци. Основа порадує ніжним смаком і яскравим рум’янцем.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Молоко коров’яче – 130 мл
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Гірчичне масло – 80 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування тіста для піци без дріжджів в хлібопічці. Підготуємо продукти, відміряємо їх необхідну кількість.
В контейнер хлібопічки вливаємо тепле молоко.
Потім розбиваємо яйця в рідкий продукт.
Слідом вливаємо гірчичне масло.
Далі переходимо до сухих інгредієнтів. Відправляємо в вміст чайну ложку солі.
Просіваємо борошно і додаємо її в загальну масу.
Закриваємо техніку кришкою і вмикаємо режим, що підходить для замісу тіста. Зазвичай він триває півтори години.
Еластичне тісто з хлібопічки готово. Використовуйте для приготування домашньої піци!
Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци Швидке тісто для піци на сухих дріжджах