Піца починається з тіста і з цим точно не посперечаєшся. Успіх цього рецепта полягає в тому, що воно абсолютно універсальне і добре підійде для будь-якої начинки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Сухі дріжджі – 25 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для піци на дріжджах і оливковій олії? В теплій кип’яченій воді розчиніть дріжджі і цукор. Залиште на 15 хвилин для активації дріжджів.
Коли на поверхні дріжджової маси з’являться бульбашки, влийте оливкове масло і перемішайте.
Потім всипте просіяне борошно і сіль, замісити однорідне тісто. Борошна може знадобитися трохи більше або менше, головне, щоб тісто було м’яким і отлипало від рук.
Тісто залиште в теплому місці на 40-60 хвилин, щоб воно підійшло. Потім ще раз обімніть його руками і приступайте до оброблення.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для піци як у піцерії Тісто на воді для піци на сухих дріжджах Тонке тісто для піци на воді як у піцерії