Для піци найкраще підходить пишне дріжджове тісто. Не потрібно боятися роботи з дріжджами, варто один раз спробувати, і ви зрозумієте, що це під силу зробити будь-якої господині. Єдине, на що варто звернути особливу увагу, – це свіжість інгредієнтів, які ви використовуєте.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Свіжі дріжджі – 25 гр.
- Масло оливкове – 20 мл
- Сіль – 5 гр.
- Цукор-пісок – 5 гр.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для піци на мокрих дріжджах і воді? Підігрійте Воду до 30-35 градусів. У мисці перемішати воду і дріжджі до однорідного стану.
Потім додайте сіль, цукор і оливкову олію, добре перемішайте.
Далі просійте борошно через дрібне сито і частинами всипте її в миску.
Вимішуйте тісто близько 10-12 хвилин.
Тісто розділіть на частини, загорнути в харчову плівку і поставте в тепле місце на 40-60 хвилин, щоб воно піднялося. Потім можна розкачати коржі для піци.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Швидке тісто для піци на сухих дріжджах