Справжню італійську піцу готують на дріжджовому тісті. І звичайно ж смак домашньої піци не порівняти з покупної. Тому, пропонуємо вам озброїтися цим нескладним рецептом і побалувати своїх близьких ароматною випічкою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сухі дріжджі – 4 гр.
- Вода – 300 мл
- Сіль – 10 гр.
- Масло оливкова – 30 мл
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для піци на сухих дріжджах на воді швидкого приготування? У миску просіяти борошно, змішати її з сухими дріжджами і цукром.
В окрему миску налийте теплу воду і розчиніть в ній сіль. Потім додайте оливкову олію і перемішайте.
В миску з борошном влийте рідкі інгредієнти, починайте замішувати тісто виделкою або вінчиком. Потім, коли тісто стане дуже густим, перекладіть його на стіл і продовжуйте вимішувати руками хвилин 10-12.
Тісто перекладіть в миску, накрийте його харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40-60 хвилин. За цей час тісто добре підніметься і буде готове для розкочування.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци як у піцерії Тонке тісто для піци на воді як у піцерії