З превеликим задоволенням хочу поділитися надзвичайно смачним тестом для пиріжків на сковороді на сухих дріжджах на молоці. Таке тісто виходить неймовірно повітряним і пухнастим.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 950 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Сухі дріжджі – 20 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 500 мл
Процес приготування:
Як приготувати тісто для пиріжків на сковороді на сухих дріжджах на молоці? Злегка підігрійте необхідну кількість молока до теплого стану.
Візьміть необхідну кількість сухих дріжджів.
Третю частину молока вилийте в глибоку ємність. Додайте цукровий пісок і дріжджі, добре перемішайте. Залиште на 10 хвилин.
Цього часу буде досить, щоб опара добре підійшла.
В глибоку ємність розбийте курячі яйця, і вилийте залишився кількість теплого молока. Гарненько перемішайте. Посоліть і влийте рослинне масло.
Після чого додайте підійшла опару.
Потім в кілька прийомів просійте необхідну кількість пшеничного борошна через дрібне сито.
Ретельно перемішайте.
Замісіть м’яке еластичне тісто. Помістіть його в глибоку ємність і накрийте чистим кухонним рушником.
Коли тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі, гарненько обімніть його і залиште піднятися ще раз.
Готове тісто викладіть на робочу поверхню.
тісто розділіть на однакові частини.
Розкачайте з допомогою качалки або розтягніть руками. Викладіть улюблену начинку. Сформуйте акуратні пиріжки.
В глибоку сковороду з товстим дном налийте необхідну кількість рослинної олії, а потім викладіть підготовлені пиріжки.
Обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків.
А потім подавайте на стіл з улюбленими гарячими напоями.
Випічка виходить повітряної і легкою.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для пиріжків Дріжджове тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто для пиріжків в маслі Тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто на молоці для пиріжків з картоплею Тісто на молоці для пиріжків смажених на сковороді Тісто на молоці з дріжджами для пиріжків як пух на сковороді