З дріжджового тіста виходять дуже смачні і пишні пиріжки з картоплею. Їх дуже просто приготувати на сковороді. Такі пиріжки нічим не поступаються запеченим. Відмінне блюдо для швидкого перекусу або закуска до основної страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 4 склянки
  • Вода – 360 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати тісто для пиріжків з картоплею на сковороді легко! Воду підігріваємо, також можна використовувати картопляний відвар. Температура повинна бути приблизно 30-40 градусів. Розмішуємо в ній дріжджі і сіль. Залишаємо на 20-30 хв., щоб опара підійшла.

Борошно просіваємо через ситечко, додати опару, і вершкове масло. Все добре перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 40-60 хв., щоб тісто підійшло.

Потім обминаємо тісто і ділимо його на шматочки.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто для пиріжків з капустою Тісто з сухими дріжджами для пиріжків на сковороді Тісто на воді для пиріжків з капустою Тісто на воді для пиріжків смажених на сковороді Швидке тісто для пиріжків Швидке тісто для пиріжків на воді