Власниці цієї чудової кухонних помічниці можуть приготувати в ній ідеальне тісто і настряпать смачні пиріжки, не забруднивши руки в борошні. Потрібно правильно відміряти кількість інгредієнтів для тіста, вибрати потрібний режим, приготувати начинку і далі займатися своїми справами. Вам пропонується замісити тісто для пиріжків на молоці і швидкодіючих дріжджах.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 380 гр.
  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3.5 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 0.5 пакетів
  • Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати тісто для смажених пиріжків в хлібопічці? Спочатку підготуйте продукти для замісу тіста у вказаній в рецепті кількості. Всі продукти не повинні бути холодними. Молоко трохи підігрійте.

Борошно просійте на сито.

В чашу хлібопічки налийте тепле молоко, насипте цукор і дріжджі, і всі трохи перемішайте.

Потім розбийте в чашу яйце, додайте сіль і налийте 3 ложки рослинної олії.

Потім насипте в миску борошно. Чашу з продуктами помістіть в хлібопічку.

Кришку хлібопічки закрийте. Програму виберіть відповідно до інструкції до вашого девайсу. Виберіть режим «Тісто», час замісу – 20 хвилин і час підйому – 70 хвилин. Можете включити хлібопічку.

Після закінчення режиму замісу, якщо тісто буде прилипати до стіни чаші, досипте ще 1-2 ст. л. борошна і заміс продовжите.

замішане тісто налийте чайну ложечку олії. Закрийте кришку. Через 70 хвилин ваше тісто добре підніметься і можете приступати до формування пиріжків з будь-якою начинкою.

Смачною і вдалою випічки!

Дріжджове тісто без яєць для пиріжків Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків на молоці Тісто для пиріжків на молоці з сухими дріжджами Тісто на молоці для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків Швидке тісто для пиріжків на молоці