Коржі для кыстыбай по-татарськи готуються на молоці з додаванням яйця. Так тісто виходить дуже еластичним і якісним, а коржі будуть пишними і м’якими. Справжня смакота з ароматною начинкою!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто на кыстыбый по-татарськи на молоці? Яйце з’єднуємо з молоком і розмішуємо. Додаємо сіль.
Борошно просіваємо через ситечко.
Вводимо її поступово в молочно-яєчну масу.
Ретельно перемішуємо і формуємо тісто.
Щоб тісто стало еластичним продовжуємо вимішуємо його руками 5-7 хв. і даємо йому настоятися 15-20 хв
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый з картоплею Тісто для кыстыбый на молоці Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею