Вак-біляші – це невеликі пиріжки з м’ясом, на них мається зверху в центрі отвір, через яке проглядає начинка. Дуже смачними біляші виходять з тіста на сметані. Приготуйте його за цим рецептом і переконайтеся самі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Сметана 26% – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати тісто на сметані для вак-біляшів просто! Борошно просіяти в миску через дрібне сито.

В окремій мисці змішайте яйце, сметану і сіль.

В борошні зробіть поглиблення і влийте в нього яєчно-сметанную масу.

Спочатку ложкою, а потім руками замісити не дуже круте тісто.

Викладіть тісто на просыпанную мукою стільницю і добре вимісіть його. Потім оберніть тісто у харчову плівку і залиште на 15-20 хвилин. Через зазначений час розгорніть тісто і зліпити біляші.

Приємного апетиту!

Вак-біляші Тісто в домашніх умовах Тісто для біляшів Тісто для біляшів без дріжджів