Томатно-морквяний сік – джерело вітамінів та інших корисних для організму речовин. Такий сік виходить насиченим і цікавим за смаком, а головне – смачним, натуральним і корисним. Любителі томатного і морквяного соку обов’язково оцінять цей овочевий мікс! Етапи приготування соку нескладні, читайте описані в рецепті кроки і реалізуйте!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори свіжі – 3 кг
  • Морква – 1 кг
  • Сіль велика – 3 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати томатно-морквяний сік у домашніх умовах на зиму? Помідори промийте, поріжте великими шматочками.

Моркву очистіть, сполосніть під проточною водою, нарізати на кілька частин.

Далі необхідно пропустити основні інгредієнти – помідори та моркву – через соковижималку.

Переливаємо томатно-морквяний сік у ємність для варіння, ставимо на вогонь. З моменту закипання проварюємо сік протягом 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності приправте сік необхідною кількістю солі. Відмінним орієнтиром, що сік можна припиняти кип’ятити, є зникнення з його поверхні пінки.

За заздалегідь простерилизованным банкам розливаємо готовий сік, відразу ж виробляємо закатку прокип’яченими кришками.

Томатно-морквяний сік на зиму готовий!

Приємного вам апетиту!

Томатний сік без цукру Томатний сік з сіллю на зиму Томатний сік через соковижималку на зиму