Багато господинь прагне приготувати і розкачати самостійно найтоншу корж для піци в домашніх умовах. Все для того, щоб приготувати таку ж ласощі, яке подають у піцеріях. Ми розповімо, як це зробити.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Вода – 250 мл
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Свіжі дріжджі – 6 гр.
- Сіль – 15 гр.
- Масло оливкова – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати тонке і м’яке тісто для піци як у піцерії? Підігрійте Воду до 40 градусів і змішайте з сіллю і дріжджами.
Додайте до дріжджової маси оливкова олія і починайте всипають невеликими порціями просіяне борошно. Замішуйте тісто ложкою.
Загусло перекладіть тісто на стіл і продовжуйте вимішувати руками. Тісто скачайте в кулю і залиште в теплому місці на 1,5-2 години.
По закінченню вказаного часу підійшла маса тіста буде готова до подальшого формування страви.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Швидке тісто для піци на сухих дріжджах