В цьому рецепті вам пропонується приготувати кабачковий торт з прошарком з плавленого сирка. Сирок (тільки візьміть хорошої якості) зробить ваш торт дуже ніжним і з незвичайним смаком. Плавлені сирки попередньо заморозьте, щоб їх зручно було натерти. Додамо в торт і свіжі помідори.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Сир плавлений – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування торта з кабачків з плавленим сиром. Кабачки очистіть від шкірки і насіння і наріжте на крупну тертку. Покладіть натерті кабачки в посуд для замішування тіста, додайте яйця, просіяне на сито борошно і по своєму смаку сіль та перець. Ложкою замісити тісто.
З приготованого тесту посмажте млинці діаметром, як ваша сковорідка. Смажте на невеликому вогні до золотистого кольору з обох боків. Млинці остудіть. У вас повинно вийти 4 млинчика. В окрему піалу покладіть майонез, додайте подрібнені часникодавку зубки часнику і добре розмішайте.
Для складання кабачкового торта візьміть красиву плоску тарілку. По черзі кладіть на тарілку кабачкові млинці. Кожен млинець змащуйте часниково-майонезним соусом. Поверх його розкладайте тонкі кружечки помідорів і на них натирайте на дрібній тертці заморожені плавлені сирки.
Верхній млинець і боки торта намажте соусом. Потім торт красиво декоруйте дрібно нарізаним кропом і скибочками помідора.
Приготований торт поставте на 1 годину в холодильник для просочення. Потім наріжте на порційні шматочки і подайте до столу. Кабачковий торт з плавленим сирком вийшов такий же красивий на розрізі, як і зовні.
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Кабачки з помідором, сиром і часником на сковороді Кабачки з сиром Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків на сковороді Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді