Смачний торт без особливих клопотів і витрат. Цей рецепт допоможе вам у тому випадку, якщо часу для підготовки до торжества в обріз і ніколи возитися до тестом і складними кремами. Торт з крекеру готується буквально за півгодини, не рахуючи часу, який необхідно для застигання.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана – 450 гр.
  • Крекери пшеничні – 200 гр.
  • Желатин харчовий – 25 гр.
  • Цукор-пісок – 5 ст. л.
  • Шоколад – 30 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати торт з крекеру зі сметаною і желатином без випічки, желатин розведіть в невеликій кількості води і залиште на 10-15 хвилин для набухання.

Потім перелийте желатинову масу в каструлю і підігрійте її, але не кип’ятіть. Желатин повинен повністю розчинитися.

Сметану збийте з цукром.

Введіть в сметанний крем теплу желатинову масу і перемішайте.

Форму для торта застелити харчовою плівкою.

Влийте трохи сметанного крему.

Потім викладіть шар з крекерів.

Чергуйте шари печива і крему, кожен наступний шар крему повинен повністю приховати печиво. Другий варіант збору торта: змішати крем з крекером і викласти цю масу в форму.

Форму з тортом поставте в холодильник на 2-3 години, при бажанні можна залишити на ніч. Застиглий торт викладіть на плоске блюдо і прикрасьте шоколадом.

Приємного апетиту!

Торти