Смачний торт без особливих клопотів і витрат. Цей рецепт допоможе вам у тому випадку, якщо часу для підготовки до торжества в обріз і ніколи возитися до тестом і складними кремами. Торт з крекеру готується буквально за півгодини, не рахуючи часу, який необхідно для застигання.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана – 450 гр.
- Крекери пшеничні – 200 гр.
- Желатин харчовий – 25 гр.
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Шоколад – 30 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати торт з крекеру зі сметаною і желатином без випічки, желатин розведіть в невеликій кількості води і залиште на 10-15 хвилин для набухання.
Потім перелийте желатинову масу в каструлю і підігрійте її, але не кип’ятіть. Желатин повинен повністю розчинитися.
Сметану збийте з цукром.
Введіть в сметанний крем теплу желатинову масу і перемішайте.
Форму для торта застелити харчовою плівкою.
Влийте трохи сметанного крему.
Потім викладіть шар з крекерів.
Чергуйте шари печива і крему, кожен наступний шар крему повинен повністю приховати печиво. Другий варіант збору торта: змішати крем з крекером і викласти цю масу в форму.
Форму з тортом поставте в холодильник на 2-3 години, при бажанні можна залишити на ніч. Застиглий торт викладіть на плоске блюдо і прикрасьте шоколадом.
Приємного апетиту!
Торти