В даний час можна знайти велику кількість різних рецептів простих у приготуванні десертів. Я хочу поділитися рецептом чудового торта з лаваша з сиром і бананом, яким часто користуюся сама і всім раджу. Процес приготування торта займе менше 15 хвилин.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Сир 5% (м’який) – 200 гр.
  • Лаваш бездріжджовий – 1 аркуш
  • Цукрозамінник – за смаком
  • Банан – 100 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування торта з лаваша з сиром і бананом. Першим ділом візьміть необхідну кількість бездріжджового тонкого лаваша.

Лист лаваша розрізати на однакові прямокутні частини. Я розрізала на 8 рівних прямокутників. Якщо хочете приготувати такий торт на велику компанію, збільште пропорції у відповідності зі своїми вимогами.

Сир можна використовувати будь жирності і текстури. Я використовувала м’який сир 5% жирності. Додайте в сир за смаком підсолоджувач і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. На тарілку викладіть лист лаваша і промажте його приготованим кремом.

Банани очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружечками.

На промазанный перший корж викладіть кружечки бананів.

Зверху викладіть знову лист лавашу і промажте його м’яким сиром, а потім знову викладіть кружечки бананів.

Таким способом зберіть весь торт, чергуючи шматочки лаваша, приготований сирний крем і кружечки бананів. Залишками сирного крему покрийте верх і боки тортика.

Зверху прикрасьте залишилися скибочками бананів. Тарілку з тортом помістіть в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб торт остудився і добре просочився. Після закінчення часу торт подавайте на стіл до свіжозвареної чаю або ароматної кави.

Насолоджуйтеся ніжним і соковитим десертом!

Торти