Для молодих господинь і підлітків, охочих приготувати для мами смачний десерт, пропонується рецепт торта з печива зі згущеним молоком і маслом. Торт можна доповнити горіхами, фруктами або родзинками. Процес приготування простий і швидкий. Подрібнене печиво змішується з кремом, і торт залишається на кілька годин для просочення. Згущене молоко зварити треба заздалегідь.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво – 600 гр.
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Масло вершкове – 200 гр.
- Вершки 33% або Вершки 30% – 1 склянка
- Горіхи (очищені) – 1 склянка
Процес приготування:
Приступимо до приготування торта з печива без випічки зі згущеним молоком і маслом. Печиво розламайте руками на маленькі шматочки подрібніть качалкою в пакеті. Блендер використовувати не треба, так як для торта потрібна не крихта, а невеликі шматочки.
Горіхи трохи обсмажте на сухій сковорідці. Масло розімніть в мікрохвильовці. У глибоку миску покладіть обсмажені горіхи, розм’якшене масло і перелийте варену згущенку. Ці інгредієнти перемішайте міксером, щоб вийшов густий крем.
Потім до цього крему налийте вершки і ще раз перемішайте. Вершки зроблять пишним і повітряним.
В приготований крем перекладіть подрібнене печиво і міксером на маленькій швидкості все перемішайте.
Посуд для формування торта застеліть шматочком харчової плівки. Викладіть в цю посуд приготовану масу з печива, крему і горіхів. Поверхня торта зробіть рівною і гладкою. Торт прикрийте пінкою і на ніч поставте в холодильник.
На ранок торт вийміть з посуду, перекладіть на блюдо, декоруйте по своєму смаку і можете подавати до столу.
Їжте на здоров’я!
Торти