Трубочки з лаваша з сиром і зеленню готуються просто і швидко. З приготуванням цієї страви впорається і молода господиня. На швидку руку у вас буде смачний сніданок або вечерю. В начинку з хорошого твердого сиру додамо варене яйце і зелений лук. Обсмажимо трубочки у льєзоні на сковорідці.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш (тонкий) – 1 шт.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Яйце (варене) – 4 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати трубочки з лаваша з сиром і зеленню просто! Відварені яйця і шматок сиру подрібніть на крупну тертку і перекладіть їх на тарілку.
Пір’я зеленого лука промийте і наріжте на маленькі шматочки. Кому цибуля не подобається, можете замінити його на зелений кріп.
В окрему миску покладіть потрібну кількість сметани, майонезу, сіль і перець за смаком і добре все перемішайте.
До натертим яйцю і сиру вилийте приготовлену суміш і начинку ще раз перемішайте.
Потім приготуйте льєзон для обсмажування трубочок. В іншу миску розбийте 2 яйця, налийте до них молоко і добре збийте виделкою.
розгорніть Лаваш на столі і наріжте на квадратні шматочки однакового розміру. Лаваш повинен бути неушкодженим, інакше начинка витече.
На половину кожного шматочки лаваша викладіть сирну начинку.
Всі шматочки з начинкою загорніть в акуратні трубочки.
Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Кожну трубочку з начинкою умочіть в приготований льєзон і викладіть на розігріту сковорідку.
Трубочки обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.
Обсмажені трубочки з лаваша з сиром і зеленню перекладіть зі сковорідки на паперові серветки, щоб видалити зайве масло. Потім можете подати страву до столу.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Трубочки з лаваша