Угорський суп-гуляш є абсолютно самодостатнє і збалансованим стравою. Його приготування не доставить особливих клопотів, а нагодувати їм можна велику компанію.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 0,7 кг
- Сало свиняче – 100 гр.
- Картопля – 0,7 кг
- Помідори свіжі – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Паприка – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 2 – 2.5 л.
Процес приготування:
Рецепт угорського суп-гуляшу з яловичиною простий у приготуванні! Сало наріжте невеликими шматочками.
Цибулю і часник очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
М’ясо помийте і наріжте його невеликими кубиками.
Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте м’якоть смужками.
Помідори помийте і наріжте кубиками.
Картопля очистіть і наріжте кубиками.
В каструлі з товстим дном вытопите жир з сала, потім видаліть шкварки.
В каструлю, де смажилося сало, викладіть цибулю і обсмажте його до золотистого кольору. Потім додайте паприку, перемішайте, тушкуйте 1-2 хвилини.
Додайте в каструлю м’ясо, продовжуйте тушкувати 5-7 хвилин.
Після влийте воду так, щоб вона покривала м’ясо. Накрийте каструлю кришкою і варіть суп-гуляш на повільному вогні 1,5 години. При необхідності в процесі готування можна долити воду.
Потім додайте овочі: картопля, перець і помідори, влийте 2-2,5 літра води. Доведіть суп до кипіння. Додайте часник і варіть до готовності картоплі. Наприкінці посоліть за смаком. Готовий суп-гуляш подавайте в глибоких тарілочках зі свіжим хлібом.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з картоплею Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливою в каструлі Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з овочами Угорський гуляш зі свинини