Простий, але при цьому незвичайний рецепт вишневого варення, для якого потрібно всього три інгредієнти. У такому варення зберігається величезна кількість корисних речовин зі свіжих ягід, а смак виходить автентичним.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Вишня – 1 кг
  • Цукор-пісок – 1 кг
  • Желатин харчовий – 25 гр.

Процес приготування:

Готувати варення-п’ятихвилинку з вишні з желатином на зиму просто! Вишню промиваємо, видаляємо з ягід кісточки.

Цукор перемішуємо з сухим желатином.

Засипаємо отриману суміш у вишню і гарненько перемішуємо, після чого масу, відправляємо набухати на ніч у холодильник.

Потім відправляємо майбутнє варення на вогонь.

Помішуючи, варимо ягоди близько 5 хвилин після закипання, періодично знімаючи піну.

Гаряче варення розкладаємо по простерилизованным банкам і закочує їх стерилізованими кришками.

Остигле варення зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!

Варення з вишні Варення-п'ятихвилинка з вишні без кісточок Вишневе варення без кісточок з желатином Вишня на зиму Вишня у власному соку на зиму