не Можна не відзначити, на приготування такого варення вам доведеться витратити чимало часу. Але сидячи холодною зимою за столом і насолоджуючись чашкою чаю з варенням з агрусу з бананом, навряд чи пошкодуєте про витрачений час.
Інгредієнти: на 1 л.
- Банан – 250 гр.
- Аґрус – 500 кг
- Цукор-пісок – 750 гр.
- Желатин харчовий – 7,5 ст. л.
- Меліса – 2 гілки
- Коньяк – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати варення з агрусу з бананом просто! Агрус моєму і розминаємо.
До розім’ятого агрусу додаємо листочки меліси або м’яти.
Туди ж відправляємо цукор-пісок.
Беремо потрібну кількість розпущеного желатину і відправляємо до агрусу з цукром. Отриману масу відправляємо на ніч у холодильник.
Очищаємо від шкірки банани і нарізаємо кружальцями.
З’єднуємо нарізані банани з аґрусом.
Відправляємо все в холодильник на 60 хвилин.
Після відправляємо суміш варитися. Вона повинна кипіти протягом чотирьох хвилин.
Далі в загальну масу необхідно додати коньяк. Замість коньяку можна використовувати м’ятний лікер.
Розливаємо варення в чисті сухі банки.
Агрус на зиму Варення Варення з аґрусу п'ятихвилинка на зиму Варення з зеленого агрусу