Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті вітамінами, мікроелементами, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи. Тому якщо ви ще не заготовили корисне желе з агрусу на зиму, то саме час це виправити.
Інгредієнти: на 1 л.
- Агрус – 1 кг
- Цукор-пісок – 600 гр.
- Вода – 200 мл
- Желатин харчовий – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати варення з агрусу з желатином, ягоди переберіть від сміття, гілочок, поганих ягід, помийте.
Залийте ягоди водою, доведіть до кипіння і проваріть кілька хвилин, щоб ягоди розм’якли.
подрібніть Блендером проварені ягоди до однорідного пюре.
В пюре додайте цукор і желатин, перемішайте. Залиште на ніч в холодильнику.
Дістаньте форму з холодильника, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
гаряче варення Розлийте по банках і закатайте.
Приємного апетиту!
Агрус на зиму Варення з аґрусу блендером Варення з агрусу на зиму Варення з аґрусу п'ятихвилинка на зиму Варення з зеленого агрусу