Незвичайне варення можна приготувати з кабачків і банана. Ласощі виходить смачним, ніжним і в міру солодким. Оригінальний рецепт обов’язково здивує ваших домашніх і гостей, а також не займе багато часу.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 1 кг
  • Банан – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Вода – 1 ст.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування варення з кабачків з бананом? Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння.

Нарізаємо на кубики невеликого розміру і отмачиваем їх у холодній воді 5-10 хвилин.

Очищаємо від шкірки банани і з’єднуємо їх з цукром.

Збиваємо суміш міксером до однорідності, після чого вливаємо воду і варимо сироп банановий на повільному вогні 15 хвилин.

Після цього додаємо підготовлені кабачки. Продовжуємо варити 20 хвилин, періодично помішуючи.

Готове варення розливаємо по ошпаренным банкам і закриваємо кришками. Кабачково-бананове ласощі відправляємо на зберігання. Після повного охолодження десерт готовий до вживання. Приємного апетиту!

Варення Варення з кабачків Консервовані кабачки