Ароматне і ніжне сире рожеве варення зберігає всю користь цього дивного продукту. Не потребує варіння воно добре буде зберігатися за рахунок вмісту в ньому лимонної кислоти.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Пелюстки троянд – 200 гр.
- Цукор-пісок – 400 гр.
- Лимонна кислота – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування варення з пелюсток троянд з лимонною кислотою. Дбайливо вимиті й ошпарені окропом пелюстки троянд складіть в каструлю.
Висипте по поверхні цукор вкруговую. Потім – лимонну кислоту.
Руками перемішайте масу, злегка обминаючи, і залиште на 3 години.
З допомогою блендера подрібніть пелюстки в пюре.
Перекладіть варення в стерильну банку.
Зверху засипте ласощі тонким шаром цукру. Закрутіть банку щільно кришкою.
Приємного апетиту!
Варення Варення з пелюсток троянд