Ароматне і ніжне сире рожеве варення зберігає всю користь цього дивного продукту. Не потребує варіння воно добре буде зберігатися за рахунок вмісту в ньому лимонної кислоти.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Пелюстки троянд – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 400 гр.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування варення з пелюсток троянд з лимонною кислотою. Дбайливо вимиті й ошпарені окропом пелюстки троянд складіть в каструлю.

Висипте по поверхні цукор вкруговую. Потім – лимонну кислоту.

Руками перемішайте масу, злегка обминаючи, і залиште на 3 години.

З допомогою блендера подрібніть пелюстки в пюре.

Перекладіть варення в стерильну банку.

Зверху засипте ласощі тонким шаром цукру. Закрутіть банку щільно кришкою.

Приємного апетиту!

Варення Варення з пелюсток троянд