Простий і швидкий рецепт вареників на пару. Начинка виходить солодким і соковитим і не втрачає своїх властивостей навіть при заморожуванні. Самі ж вареники виходять дуже ніжними за рахунок приготування на пару.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Малина – 100 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – 2 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Почнемо готувати вареники з малиною на пару. Борошно просіваємо і додаємо в неї сіль.

Заливаємо борошно холодною водою і замішуємо тісто.

Залишаємо тісто полежати при кімнатній температурі протягом 15 хвилин.

Розкачуємо тісто і склянкою вирізаємо з нього гуртки.

У центр кожного гуртка насипаємо цукор.

Зверху накладаємо малину.

Защепляем краї вареників.

Відправляємо вареники в пароварку.

І готуємо їх протягом 12 хвилин.

Подаємо вареники зі сметаною. Приємного апетиту!

Вареники Тісто для вареників Тісто для вареників без яєць Тісто для вареників на воді Тісто для вареників на воді без яєць