Соковита свинина на грилі послужить хорошим стравою для особливого вечері. Завдяки винному маринаду, м’ясо виходить ароматним і насиченим.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свинячі ребра – 2 шт.
- Біле сухе вино – 100 мл
- Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Сливи мариновані – для прикраси
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування відбивною з свинини на сковороді гриль? Для відбивних на грилі краще всього використовувати свинину на ребрі, яку ще називають «корейкою». Підготуємо м’ясо. Позбавляємося від жиру і від кісточки, якщо вона є. Злегка відбиваємо кухонним молотком.
М’ясні шматки обвалюють у солі та спеціях за вашим смаком. Наприклад, коріандр, мелений перець.
Візьмемо глибоку посуд, в яку помістяться обидва шматочки свинини. У посуд вливаємо біле вино і бальзамічний оцет. У такий маринад відправляємо м’ясо і залишаємо на 1-2 години. Періодично можна перевертати шматочки.
Сковороду гриль розігріваємо, поливаємо оливковою олією і викладаємо замариновані відбивні. М’ясо готуємо по 5 хвилин з кожної сторони.
Після приготування відбивні викладаємо на тарілки, посипаємо подрібненою свіжою зеленню і доповнюємо маринованими сливами. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді